Websites

En blog side jeg havde kørende i nogle år. Blev aldrig særlig velbesøgt. Har flyttet lidt af de nyeste indlæg

En naturlig forlængelse af siden Scanianet.dk som indeholdt info om at flytte til Sverige. Mange debatter er blev ført på denne side.

En af de allerførste hjemmesider jeg lavede tilbage i 1996 og denne geniale serie. Den har vist haft sin tid, selvom serien aldrig går af mode

En side jeg lavede da jeg i 2001 flyttedet til Sverige. Det var lidt omstændigt at finde info på den til, så derfor lavede jeg siden som senere blev til debatforummet Øresundsdebatten, som en overgang var ret populær, men populariteten faldt med trafikken over sundet.

Forneden kan man høre legendainske Jette Beckman fortælle om den i programmet "Øresund Direkt". Det er også en artikel om siden fra MetroXpress.

Babetoppen var en side jeg startede for mange år siden. Formålet var egentlig at gøre "babe"-begrebet brederen og ikke lade det være op til den kulørte presse at definere hvilke typer der var hotte og at det ligeså godt kunne være den lokale vejr-pige som internationale berømtheder. På Babetoppen kunne man oploade sin egen favorit som så kunne stemmes på.
Desværre løs udviklinge fra den type sider og ikke mindste Google panda havde stor effekt på besøgstallet, da der var ingen grund til at holde liv den.

Noget af det første jeg lavede på nettet i 1995 var at søge efter oplysninger om den amerikanske sangskriver Jim Steinman (Bat out of hell, Total Eclipse of the Heart, It's all coming back to me now m.fl), men der var stor set intet at finde, så da jeg i starten af 1996 fik muligheden for at lave min egen hjemmeside lavede jeg "The danish Jim Steinman homepage", som senere blev til Neverland Hotel (efter hans musical "Neverland", som nu mere eller mindre er blevet til "Bat out of hell the musical").