Min egen musik

Siden jeg var omkring 15 år har forsøgt at lave min egen musik. Det hele startede med en Commodore 64 og senere en Amiga 500, men der kom først noget ud af det da jeg fik PC med Cakewalk og et og Soundblaster kort med samplede lyde. Jeg var dog aldrig rigtigt tilfreds med lyden før nu og jeg har da også lavet mere musik det sidste 1½ år end de 30 foregående år tilsammen. Mest instrumental musik efter forbilleder som Mike Oldfield, Jean Michel Jarre og Klaus Schønning, men på det seneste har jeg indset at min stemme måske ikke er så forfærdelig som jeg altid har troet, så jeg har lavet en EP med 4 sange som hedder “Nomansland”. 2 af sangene, “The key to your heart” og “Tell me where my soul is” er gamle sange som aldrig er blevet indspillet ordentligt, mens “Nomansland” og “That’s what she said” er nye sange. Det bliver nok det med hensyn til sange og jeg er allerede gået tilbage til instrumentalnumrene. Jeg har altid drømt om et langt 20 minutters instrumentalnummer i stil min de gamle klassikere fra Mike Oldfield og det er ved at være klar. Det skal skildre begivenheder i den danske middelalder historie og hedder “Middleages”.
Steen

Author: Steen